Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Німці оновили Audi RS 5 Coupe та Sportback

Класичні заряджені купе та ліфтбек від компанії Audi отримали технічні та дизайнерські зміни, а також новий базовий цінник у 80 тисяч євро. Косметичні оновлення можна віднести до незначного рестайлінгу, адже зовсім скоро німці презентують нове покоління моделі А4, на якій буде побудовано і Coupe та Sportback. Топові модифікації отримали більш спортивну радіаторну решітку Sport Quattro та колісні диски збільшеного розміру та широкою гумою.

Розширені колісні арки придають оновленим RS 5 Coupe та Sportback рішучого та міцного вигляду. !9-ті або навіть 20-ті колісні диски у якості опції виготовлені з карбону, як і вентильовані керамічні гальма, які нарешті з҆ явилися на дешевих суперкарах. Величезні передній та задній диффузори, окрашені в чорний колір та чудові світлодіодні фари з матричними вставками завершують картину оновлень екстер҆ єру. Список опцій розщирено двома новими кольорами кузова – це синій Turbo blue та червоний Tango. Але залишились і старі кольори, які виглядають не менш привабливо та ексклюзивно.

  

Інтер҆ єр Audi RS 5 Coupe пропонує нові варіанти оздобення та сучасні мультимедійні функції, які вже встигли отримати деякі конкуренти. Екран інформаційно-розважальної системи підріс до 10 дюймів та запрацював на сенсорному керувані. Також, оновлені моделі готові похизуватись новим 12,3-дюймовим віртуальним кокпітом з чудовою графікою та деталізацією. По всьому салону багато значків RS, карбонових елементів та алькантари. На рульовому колесі з҆ явилися дві кнопки режимів RS1 та RS2, які мають індивідуальні налаштування роботи двигуна, вихлопної системи, амортизаторів та рульового керування.

Двигун залишився без змін, під капотом все той же 3-літровий 6-циліндровий бензиновий мотор з двома турбонагнітачами. Його макимальна потужність складає 445 к.с. та 600 Нм крутного моменту. Середня витрата пального за даними виробника не перевищує 10 літрів на кожні 100 км пробігу. Повнопривідні купе та ліфтбек можуть розміняти першу сотню всього за 3,9 секунди, а максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км/год. Продажі оновлених Audi RS 5 Coupe та Sportback розпочнуться вже на початку наступного року…

 

 

 

13.12.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Німці оновили Audi RS 5 Coupe та Sportback

Політика конфіденційності